Infra Fűtőfilm 25cm széles 55W/m

Infra Fűtőfilm 25cm széles 55W/m
Infra Fűtőfilm 25cm széles 55W/m

Ez a fűtőfólia különlegessége a szélessége, csak 25 cm széles. A család legkeskenyebb fűtőfilmje és alkalmas keskeny helyen, például a lépcsők, padok, vízvezetékek stb fűtésére.

A teljesítnénye ugyancsak 220 wat/m2 és folyóméterenként 55 watt. A film vastagsága 0,338 mm, átlátszó, magas ellenálló képességű PET az anyaga. Működési hőmérséklete 50 és 60 C fok között van, a maximális hőmérséklet 70 és 80 C fok.
Ennek a fűtőfóliának az üzembe helyezése, mint bármely Hot-Film esetén csak NTC külső érzékelővel ajánlott.
A szezor révén pontosan megtudhatjuk a fűtő film pillanatnyi hőmérséklet, és szabályozhatjuk is ezt a hőmérsékletet az ügyfél igényének megfelelően.

2 590 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek
A fejlett nyomtatási technológia segítségével a szén-részecskék magas sűrűségű és egyenletes réteget alkotnak, aminek a következménye, hogy a Hot-Film képes fenntartani egy stabil értékű elektromos ellenállást.
A fejlett technológia és high-tech nyomtatási berendezések, lehetővé teszik egy egyenletes szénpaszta réteg fehorhását.
A fejlesztő részlegünk kidolgozott egy speciális lamináló berendezést a fűtő-film gyártására.
A film szigetelése magas szintű és tűzálló.
Egy fejlett technológiát dolgoztunk ki, ami megakadályozza a szikra keletkezését a szénpaszta és különleges ezüstrétegek között.
A szikra keletkezésének a megelőzésére megnöbveltük az érintkezési felületeket, a szénpaszta, az ezüstréteg, valamint a rézcsik között.
Adatok
Cikkszám
INFRA025
Webáruház készítés