3. Adax Neo Wifi "H" Fűtőpanel (1200W)

3. Adax Neo Wifi "H" Fűtőpanel (1200W)
3. Adax Neo Wifi "H" Fűtőpanel (1200W)

Méret:330x990mm

Befűthető alapterület: 12-14m2

Adax Neo WiFi elektromos fűtőpanel távolról vezérelhető termosztáttal: okos, korszerű, elegáns és takarékos fűtőtest a 21. század emberei számára. Az Adax Neo WiFi a leghíresebb skandináv formatervező cég, a Hareide Designmill műhelyében készült, az Adax tapasztalt mérnökeivel együttműködésben. Letisztult formájának köszönhetően beleillik a legkülönbözőbb belső terek arculatába. Kezelése kényelmes és megbízható, ahogyan azt az Adax-tól megszokhattuk.

Az IP24-es érintésvédelmi osztály (dupla szigetelés, kifröccsenő víz elleni védelem) lehetővé teszi, hogy a normál beltéri használat mellett vizes helyiségekben (pl. mosókonyha, fürdőszoba) is biztonságosan üzemeljen.

110 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A beépített, vezeték nélküli termosztát (WT) programozható, ami által egy hetes ciklusban egyszerűen előre beállíthatók a kívánt nappali és éjszakai hőmérsékletek, melyeket bármikor könnyen változtathat okostelefonon, tableten a mobilalkalmazáson keresztül, a világ bármely pontjáról.

A termosztát pontosan fenntartja a beállított hőmérsékletet, mely elengedhetetlen a kényelmes és gazdaságos működéshez. Az LCD kijelző mutatja az aktuális szobahőmérsékletet, melyet az okostelefonon, tableten az applikáción keresztül bármikor könnyen változtathatunk.

Az Adax Neo WiFi hagyományos 330 mm magas (Neo WiFi H), és extra vékony, 210 mm magas (Neo Wifi L) kivitelben kapható, ami kirakatok, nagy méretű portálüvegek esetén használható.

A készülék normál 230 V-os hálózatról üzemeltethető konnektorhoz csatlakoztatva, vagy direkt bekötéssel.

Az Adax Neo WiFi-t fali rögzítésre alkalmas konzollal szállítjuk. Kiegészítő tartóláb vásárlásával (TFH, vagy P tartóláb) hordozható készülékké alakítható.

A termosztát működési tartománya 5-35°C.

Adatok
Cikkszám
410045
Webáruház készítés