Dash Cam 56 menetrögzítő kamera RENDELÉSRE!

-20%
Dash Cam 56 menetrögzítő kamera RENDELÉSRE!

Kicsi, nem feltűnő a szélvédő mögött
Nagyfelbontású, 3,7 megapixeles kamera 1440p felvétellel, mely még alacsony fényviszonyok mellett is működik
Ráfutásos ütközésre és sávelhagyásra is figyelmeztet
GPS előkészített, automatikus eseményérzékeléssel (gyorsulásmérő), mely esetleges ütközéskor elmenti a felvételt és tárolja a helyet
Hangvezérlési lehetőség a felvétel indítására, leállítására, valamint a fényképek készítésére

71 900 Ft
57 520 Ft
Kezdete: 2020.07.10   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Vezérelje hangjával
Utasítsa a dash cam-et a hangjával, így mindig a kormányon tarthatja a kezét. Csak mondja ki: "OK, Garmin" és adja ki a kívánt utasítást:

felvétel mentése
fénykép készítése
hangrögzítés ki- vagy bekapcsolása
Travelapse funkió indítása/leállítása
Ez a funkció angol nyelven érhető el!

Nagyfelbontású 1440p HD videó
A Garmin Dash Cam 55 egy egyszerűen használható, nagyfelbontású menetrögzítő kamera 2.0” LCD kijelzővel. Széles látószögű lencséjének köszönhetően a teljes utat belátja, amihez eltárolja a GPS adatokat. Nyugodtan bízza rá magát a Dash Cam 55 felvételeire, melyek még sötét fényviszonyok mellett is nagyszerű részletességgel rögzülnek. Helyezze fel a kamerát a szélvédőre és rögzítse az utat 1440p felbontásban. Folyamatosan rögzít a behelyezett microSD kártyára (legfeljebb 64 GB-os javasolt, class10 sebességű ajánlott), felülírva a korábbi felvételeket (kivéve ha azok lezárásra kerültek). A beépített kijelzőn bármikor visszajátszhatja a felvételt, vagy később elemezheti azt számítógépén.

A mindig éber szemtanú
Ne aggódjon az indítás és a megállítás miatt. Ha a Dash Cam 55 csatlakoztatva van a táphoz, azonnal elkezdi a rögzítést és menti az esetleges eseményeket..

Minden felvétel tartalmazza az időt és a helyszínt, így mindig tudni fogja, mikor és hol történt a kérdéses eset. Ha számítógépén nézi vissza, láthatja a koordinátákat, sebességet és a haladás irányát is.

A Garmin Dash Cam 55 automatikus esemény érzékeléssel is rendelkezik (gyorsulásmérő), így amint valami történik, a kamera elmenti az aktuális, az utolsó és a következő felvételt is, megtartva így a bizonyítékok sorát.

Az esetleges sérülés dokumentálásához a kamera beépített akkumulátorral is rendelkezik, így rövid időre az autóból kivéve lefényképezheti vagy levideózhatja azokat.

Adatok
Cikkszám
_010-01750-11
Webáruház készítés