Computherm S300 Wi-fi termosztát

Computherm S300 Wi-fi termosztát

A COMPUTHERM S300 típusú Wi-Fi termosztát segítségével a hozzá csatlakoztatott készüléket (pl. gázkazánt) az interneten keresztül vezérelheti, illetve ellenőrizheti annak működését mobiltelefonja, táblagépe segítségével.
A termék egy kiváló választás mindazok számára, akik egy otthonukban elhelyezett elektromos készüléket szeretnének interneten keresztül vezérelni. A kedvező árú készülék a komfort biztosítása mellett az energiaköltségek csökkentéséhez is hozzájárulhat. Egy meglévő termosztáttal vezérelt fűtési rendszer egy COMPUTHERM S300 Wi-Fi termosztáttal kiegészítve okostelefon segítségével távolról, interneten keresztül is vezérelhetővé tehető.
A termék különösen ideális akkor, ha lakását vagy házát nem előre meghatározott napirend szerint használja, ha bizonytalan időtartamra elutazik otthonról, illetve ha a fűtési szezon alatt is szeretné üdülőjének fűtését távolról szabályozni, működését ellenőrizni.
A terhelhetőségi határon belül a COMPUTHERM S300 termosztáttal egyszerűen megvalósítható bármely hálózati megtáplálással rendelkező elektromos készülék (pl.: öntözőszivattyú, hűtőszekrény, stb.) távvezérlése a hőmérséklet vagy páratartalom függvényében. Lehetősége van a termékekhez csatlakoztatott eszközök távolról történő ki-/bekapcsolására, valamint időzített ki-/bekapcsolására is.

6 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A termosztát tápfeszültsége: 230 V AC; 50-60 Hz
A termosztát teljesítményfelvétele: 0,1 W
Hőmérséklet mérési tartomány: -20 °C — +70 °
Beállítható hőmérséklet tartomány: -20 °C — +70 °
Hőmérséklet mérési pontosság: ±0,5 °C
Páratartalom mérési tartomány: 0 – 100 % RH
Páratartalom mérési pontosság: ±2 % RH
Beállítható páratartalom tartomány: 0 – 100 % RH
Kapcsolási érzékenység: ±1 °C (hőmérséklet); ± 1 % RH (páratartalom)
Kimeneti feszültség: 90-230 V AC (bemeneti feszültséggel egyező)
Kimeneti terhelhetőség: 16 A (3 A induktív)
Központi egység működési frekvenciája: Wi-Fi (b/g/n) 2,4 GHz

Adatok
Cikkszám
WIFI_S300
Webáruház készítés