BVF HEATO 7 RF szobatermosztát (Wifi Ready) RENDELÉSRE

BVF HEATO 7 RF szobatermosztát (Wifi Ready) RENDELÉSRE


A BVF Heato7 önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, a BVF Heato Box-szal kiegészítve azonban okos rendszerként működik mely internetes távoli elérést biztosít minden Androis és iOS alapú eszközről.Termékleírás:
A Heato termékcsalád 1 – 8 vagy akár 10* fűtési kör vagy szoba együttes vezérlését, internetes távoli elérését teszi lehetővé minden típusú elektromos fűtéshez legyen az akár padlófűtés, infrapanel vagy egyszerű radiátor.

Később is könnyedén bővíthető, wireless (vezeték nélküli megoldás). Amennyiben a fűtési rendszer kialakításakor még nem szeretne okos vezérlést kialakítani úgy az bármikor a későbbiekben is megoldható.

Miért egyedülálló a BVF Heato termékcsalád? Stabilabb, gyorsabb, olcsóbb. Eszközeink a hagyományos wifi-termosztátokkal szemben nem igényelnek saját IP-címet a belső hálózaton, nem terhelik le a routert – az épületen belül a wifi-nél stabilabb rádiófrekvencián kommunikálnak.

Mi történik ha nincs internet? A BVF Heato7 termosztátok minden esetben a legutolsó parancs szerinti üzemmódban működnek tovább, a szobában kézzel felülirható a beállított hőmérséklet. Amint helyreáll az internet kapcsolat azonnal automatikusan újracsatlakoznak.

21 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Műszaki adatok:


Feszültség:
230V AC, 50/60Hz Kapcsolási teljesítmény:
16A / 3600W
Készenléti áramfelvétel:
2W Kijelző:
LCD fehér háttérvilágítással
Programozás:
5+1+1 heti és napi prog. Beállítási pontosság:
± 0,5°C
Méretek:
86 × 88 × 18 mm
Szerelvénydoboz:
Szabvány 65mm belső átmérő

Szenzor:
NTC 10KΩ @ 20°C

Mérési tartomány:
5°C–80°C, 0,5°C lépcsőkben

Rádiófrekvencia:
433 MHz
Csatornaválasztás:
egyéni RF kód

Érintésvédelmi besorolás:
IP 30
Tanúsítvány:

Adatok
Cikkszám
HEATO
Webáruház készítés