Garmin vívofit 3

-38%
Garmin vívofit 3
Garmin vívofit 3
  • Akár 1 éves akkumulátoros üzemidő
  • Mutatja a lépéseket, elégetett kalóriát, távolságot, aktív perceket¹, az időt a háttérvilágításos kijelzőn, naplózza alvását
  • Move IQ mozgásérzékelés, mely automatikusan rögzíti a napi tevékenységeit, melyet később elemezhet a Garmin Connect™ felületen
  • Hanggal és mozgásjelző csíkkal jelzi, hogy aktív maradjon
  • Automatikusan szinkronizál² a Garmin Connect oldalra, ahol elmentheti, áttekintheti és megoszthatja tevékenységeit
31 900 Ft
Akció: 19 900 Ft
Kezdete: 2020.07.09   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek


A Garmin Move IQ™ mozgásérzékeléssel a vívofit 3 tevékenységkövető³ felismeri a különböző tevékenységeket, például a sétát, futást, kerékpározást vagy úszást. Nincs szükség az óra kikapcsolására vagy más üzemmódba váltásra, a vívofit 3 felismeri a mozgás jellegét és annak megfelelően rögzíti az eseményt a Garmin Connect™ felületén. A Garmin Connect akár telefonon vagy számítógépen keresztül is elérhető, ahol elemezheti tevékenységeit vagy virtuális versenyekben mérkőzhet meg másokkal.

 

 

 

 

Mutatja az időt és azt is, ha “Ideje mozogni”


Az az ideális, ha valaki egész nap mozog, de tudjuk, hogy nem ez a helyzet. Szerencsére a vívofit 3 figyeli minden mozgását, beleértve a tétlenséget is. Lehet, hogy Ön megfeledkezik erről, de a vívofit 3 figyelme nem lankad. Egy visszafogott hanggal és piros csíkkal jelzi a kijelzőn, ha 1 órán át tétlen volt, ezt követően 15 percenként növekszik ez a vonal egészen addig, míg nem sétál pár percet, mely lenullázza ezt az értesítést.

 

 

 

 

Egész héten, egész nap hordható


A vívofit 3 éjjal-nappal követi aktivitását, köszönhetően az akár 1 éven át tartó elemes üzemidőnek. Automatikusan figyeli alvását, valamint vízhatlan, így fürdéskor vagy uszodában is viselheti. A külön vásárolható pántoknak köszönhetően számos szín és forma közül választhat és személyre szabhatja megjelenését.

 

 

 

 

Teljesítse az összes célját


A vívofit 3 felméri az aktuális aktivitásszintjét, majd minden nap újabb elérendő célokat tűz ki. Ahogy eléri a mérföldköveket, a vívofit 3 tovább finomítja a célt a következő napra, folyamatosan terelve egy egészségesebb életvitel felé. Olyan egészségügyi szervezetek által megszabott szabályok szerint számítja ki az újabb célokat, mint például a World Health Organisation.

 

 

 

 

Insights a Garmin Connect felületről


Napja során a vívofit 3 automatikusan szinkronizál² a Garmin Connect felülettel, mely ingyenesen elérhető és speciális javaslatokat tesz, hogy könnyebben felülmúlhassa az előző napi eredményeit. Ezek lehetnek például tippek, hogy többet mozogjon a napi cél elérése érdekében vagy értesítések, ha elérte már valamelyik mérföldkövet. Ezen felül az egészséges életvitellel kapcsolatban is javaslatokat ad.

 

 

 

 

Adatok
Cikkszám
010-01608-06
Webáruház készítés